MOTORSPORT EVENT I FARSØ 4. JUNI 2014 KL. 18 - 22


Motorsport By Night i Farsø

 4. juni 2014 18.00 - 22.00

 

Made in Denmark feberen er så småt ved at indfinde sig i Vesthimmerlands Kommune, om få måneder spiller European Tour i Golf på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten. Farsø varmer op med en Open By Night i juni måned med temaet Made in Denmark – Motorsportsaften i Farsø.

En gruppe lokale virksomheder har valgt at lave et fælles eventområde, i gården ved Autogården i Farsø, som er beliggende midt på hovedgaden i byen. Torsdag aften vil byde på Made in Denmark kulinariske godbidder, motorsport, helbredstjek til manden og bilen og meget mere. Aros Forsikring har deres racer simulatorer med til Farsø, så der kan køres ræs uden kørekortet ryger sig en tur.

Det er andet år Autogården i Farsø lægger plads og lokaler til Motorsport aften, og der er igen i år masser af udstillede biler at kigge på. Farsø MC Center på den anden side af gaden, har også åbent hus med masser af MC og ATV køretøjer udstillet. Der er mulighed for at komme ud at køre i sidevogn, på en motorcykel.

Autogården i Farsø og Farsø MC og de andre deltagende virksomheder garanterer for en fed aften med masser af fart over feltet.  Følg de store gule Merkonomen flag i Nørregade i Farsø, lige til motorsport aften i Farsø.

MOTORSPORT OG LOKALE RÅVARER I FARSØ

Autogården Farsø har sammen med de 3 lokale fødevarefirmaer, Den Lille Slagter, Kaffe-Laden og Farsø Bageri, skabt en aften med motorsport og danske specialiteter. Der er mulighed for smagsprøver på kød, brød og meget mere. Den store slagtergrill er tændt, og der kan købes et godt dansk måltid mad. Made in Denmark råvarer fra Farsø er en delikatesse, så kom forbi gården foran Autogården i Farsø og smag…

PRØV KRÆFTER MED AROS FORSIKRING RACER SIMULATORER

Skulle de mange udstillede racer- og special biler ikke fange alle, har Aros Forsikring en stand ved Autogården i Farsø. Her kan du prøve at køre på nogle af verdens fedeste racerbaner, i de specialbyggede simulatorer, fra Aros Forsikring. Biler og forsikring er 2 vigtige ting der skal passe sammen, kig derfor forbi og se hvad Aros Forsikrings lokale assurandør Lars Hansen har at byde på.

FÅ TJEKKET HELBREDET OG BILENS SPORING PÅ SAMME TID!!

Vesthimmerlands kommune har valgt at kigge forbi med deres Mens Health Week stand d. 4. juni. Mænd og biler hører sammen på godt og ondt. Og derfor er kommunens tilbud til den voksne mand flyttet ud i Autogården Farsø d. 4. juni. Der er ingen deltager tvang, men kig forbi og bliv klogere på hvad Mens Health Week kan gøre for dig.

GRATIS QUICK TEST AF DIN BILS SPORING

AutoGården i Farsø tilbyder et gratis sporingstjek af din bil. Med det topmoderne Hunters sporingssystem, får din bil en diagnose, som kan spare både dæk, brændstof og unødig slidtage på styretøjet på din kære bil.

LINDGÅRD MOTORSPORT & VENNER UDSTILLER RACERBILER

Den gule racer er i vinterens løb blevet skilt fuldstændig ad, og står nu gennemrenoveret. Kom og se Peters 2014 racer, og oplev masser af andre racerbiler. Hør og se motorsport og få en bil snak med udstillerne. Der kommer også specialbiler og veteranbiler, i gården foran Autogården i Farsø.

FARSØ MC CENTER UDSTILLER OGSÅ TIL MOTORSPORT BY NIGHT

Lige overfor udstillingsområdet foran Autogården i Farsø ligger Farsø MC Center. De har åbnet dørene for alle der interesserer sig for 2 hjulede køretøjer i alle afskygninger. Der vil være rig mulighed for at se de mange udstillede motorcykler og ATW køretøjer, som firmaet fra Farsø har i udstillingen. Drømmer du om en motorcykel, er der masser af tilbud i butikken. Både på køretøjet og udstyret dertil. Kig ind og få en motorsports oplevelse ved Farsø MC Center. Der er også mulighed for at få en tur i sidevognen på en veteranmotorcykel.

SLANGESHOW FOR ALLE DER TØR!

Kl. 18.00 omdannes Værkstedet hos Autogården i Farsø til slangernes verden. Kom og oplev Vesthimmerlands danske slangetæmmer Peter Løve Mark, vil fortælle om slangernes verden og vise forskellige arter. Aros Forsikring og Autogården Farsø står bag denne oplevelse onsdag aften – for alle der tør…

Top